Så här arbetar vi

Så här arbetar vi

Ju mer information vi får av dig, desto bättre blir resultatet

För att vi som webbyrå ska förstå din vision och tillsammans kunna ta oss till målet behöver vi dina tankar, skisser och funderingar kring hur projektet ska utformas. Det är då projektet börjar…

 1. Analys

  Man börjar alltid någonstans och vi initierar alltid ett projekt med en diskussion kring faktiska funktionskrav och önskat slutresultat. Detta gör vi ofta via mail eller telefon vilket gör att det blir effektiva diskussioner. Vi stämmer helt enkelt av att vi uppfattat vad du vill ha och förväntar dig av oss.

 2. Idé & koncept

  Vi omvandlar nu tankarna till ett greppbart koncept utifrån den information vi fick ut från steg 1. Allt ifrån menyers trädstrukturer och designskisser till flöden för vad som händer i nästa steg.

 3. Utveckling

  Detta är steget där du som kund visar ditt tålamod och vi kodar i bakgrunden för att allt ska fungera som tänkt. När vi har ett fungerande projekt så släpper vi in dig för att testa och känna på vad vi bygger.

 4. Leverans

  När projektet börjar bli färdigställt går vi tillsammans igenom att kraven är uppfyllda och justerar detaljer om det behövs. Sedan lanserar vi projektet på webben och lämnar över det i dina händer att förvalta.

 5. Förvaltning & support

  När webbplatsen är levererad och klar kanske du behöver hjälp med att hålla din webbplats uppdaterad. Vi kan hjälpa dig både rent tekniskt men även innehållsmässigt. Undrar du något så erbjuder vi alltid support via e-post och telefon så hör av dig till oss.

© Webbium AB | Org.nr: 556945-9422 | Godkänd för F-skatt | Säte: Kalmar
Polhemsgatan 1, 392 39 KALMAR | Vxl: 0480-672 00 | info@webbium.se | www.webbium.se
© 2015 Webbium AB