Vi hjälper företag att lyckas på nätet

Idag behöver företag en webbplats för att nå ut till sina presumtiva kunder, återförsäljare och samarbetspartners; det är kort och gott det vi arbetar med.

Men vi bygger inte bara webbplatser, vi har en lång erfarenhet av utveckling och vi bygger allt ifrån enkla ”hemsidor” till komplexa webbapplikationer. Inget är för litet och nästan inget är för stort. Vi arbetar uteslutande med ett publiceringsverktyg som heter WordPress, det kanske låter bekant? Om inte så är WordPress världens största publiceringsverktyg och är i sig kostnadsfritt, det enda vi tar betalt för är den tid som vi jobbar åt dig för att skapa just det som du behöver.

Läs mer om våra tjänster nedan eller kontakta oss för att diskutera ditt nästa webbprojekt!

Tjänster

Webbplats

Behöver du en ny webbplats för att marknadsföra ditt företag och dess produkter och tjänster? Vi bygger responsiva webbplatser som passar alla budgeter, små som stora, så hör av dig till oss!

Webbapplikation

Söker du någon som kan hjälpa dig bygga en ny webbtjänst? Vi har en lång erferanhet av utveckling och systemintegrationer så hör av dig till oss, vi kanske kan hjälpa det genomföra din idé.

Systemutveckling

Är du i behov av duktiga systemutvecklare? Vi har en lång och bred erfarenhet av utveckling generellt och hjälper dig gärna med utveckling som inte är i direkt anknytning till Internet.

Förvaltning/support

Behöver du någon att ringa när tekniken krånglar? Behöver du någon som hjälper dig med uppdateringar av din webbplats, både rent tekniskt men även innehållsmässigt? Vi hjälper dig gärna!

Så här arbetar vi

 

Så här arbetar vi

Kontakta oss för hjälp med ditt nästa projekt

0480-672 00

© Webbium AB | Org.nr: 556945-9422 | Godkänd för F-skatt | Säte: Kalmar
Polhemsgatan 1, 392 39 KALMAR | Vxl: 0480-672 00 | info@webbium.se | www.webbium.se
© 2015 Webbium AB